Malmö Orienteringsklubb
Samarbetspartners: Ullmax
Svenska Spel

Malmö OK

Cederströmsgatan 6
212 39 Malmö
(Bulltofta Rekreationsområde)
tisdag 18-20
E-post: info@mok.nu
E-post hemsidesansvarig: fredrik.kryh.oberg@gmail.com
Plusgiro: 63 44 50 - 1
Facebook
Ni hittar oss här:
(klicka för en större kartbild)
Karta


Att vara medlem i Malmö OK

Medlemsavgifter 2023

Aktiv t o m 16 år 150:-
Aktiv 17-25 år 200:-
Aktiv 26 år och äldre 300:-
Stödjande, icke aktiv 150:-*
Familjeavgift 600:-**

(*Berättigar inte till subventioner på tävlingar enligt nedan. Ej heller gratis start på MOK:s närtävlingar.
**2 vuxna och ett obegränsat antal barn upp till 16 år inom samma familj,samtliga räknas som aktiva.)

Träningar

Höst, vinter och vår har vi träning på tisdagar från klubblokalen. Efter det duschar och fikar vi. Teknikträningar arrangeras vid valda tillfällen. Samtliga träningar kommer att inbjudas till via hemsidan.

Läger

På klubbens läger deltar du till ett subventionerat pris. På läger i Sverige som anordnas av SKOF betalar ungdomar 2/3 av lägerkostnaden, är det ett läger som man blir uttagen till betalar man 1/3 av lägerkostnaden.

start

Tävlingar

Förmånerna för tävlingar gäller enbart de som har betalt aktivt medlemsskap.
För ungdomar, juniorer och seniorer t o m 34 år betalar klubben hela startavgiften i nationella tävlingar i Sverige och distriktstävlingar i Skåne. För aktiva medlemmar, 35 år och äldre, subventioneras starter på samma typ av tävlingar med 70 kr. Extra tillägg i elitklass betalas av klubben.

Ovan gäller inte för O-Ringen där medlemmarna betalar samtliga avgifter själva.

Klubben subventionerar även närtävlingar i Skåne med 70 kr för vuxna, hela avgiften för ungdomar, i de fall då avgiften faktureras av arrangören. Dvs klubben betalar inte ut pengar för anmälningsavgifter. Närtävlingar är tex Vintercupen, Lilla 5-dagars, Eslövs sprintserie i maj, Malmö Parkorientering, Kontinents parkserie, Lunds nattcup och AdventOrient.

Om man inte startar får man alltid betala hela startavgiften själv. Avgiften för lånebricka betalas alltid av löparen själv. Även tillägg för efteranmälan får löparen betala själv. Vid representationstävlingar som tex stafetter och Fyrklubbs betalar klubben hela startavgiften. Vid ej start i representationstävlingar betalas avgiften av klubben om personen/laget har meddelat återbud så tidigt som möjligt till uttagningskommittén.

Deltagande på närtävlingar som klubben själv arrangerar är kostnadsfritt för aktiva medlemmar. Det är t ex klubbens etapp av Vintercupen, Lilla 5-dagars samt Malmö Parkorientering. Deltagande på klubbtävlingar som SprintStafetten, Bokskogsnatta, Skinkloppet, Klubbmästerskap och liknande är kostnadsfritt. Endast medlemmar som betalt aktivt medlemskap i klubben samt tävlar för klubben kan bli klubbmästare.

Övriga förmåner och kläder

Information om tävlingskläder kan fås av Lena Magnusson.

Som medlem kan du hyra klubblokalen för 300 kr/dag. Klubben har även tre partytält i storleken 4x8 meter med väggar för uthyrning. (Liknande det tältet vi har för markan på tävlingar.)

Som medlem betalar vuxna 10 kr (ungdomar t.o.m 24 år gratis) för omklädning, dusch och bastu på Torups motionsanläggning. Det ingår inte styrketräning i detta pris. Detta gäller enskild träning oberoende av dag och tid och vid uppvisande av medlemskort i receptionen.

I samband med tävlingar och organiserad träning är du försäkrad via klubben av Folksam

stallningar

Senaste nytt

Det senaste som händer i klubben får du reda på här på vår hemsida, och via klubbens e-postlista.
Klubben har varje år två medlemsmöten, på våren behandlas föregående år, på hösten behandlas nästkommande år.